JEUGDBOKAAL (1): DFC A1 sneuvelt in achtste finale tegen sterk ASWH (6-1)

5 mei 2009 618x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGDBOKAAL (1): DFC A1 sneuvelt in achtste finale tegen sterk ASWH (6-1)

UPDATE – In de achtste finale van het prestigieuze toernooi om de Dordt Centraal Jeugdbokaal ging DFC A1 woensdagavond geflatteerd onderuit tegen ASWH A1. Als een verrassing kwam de nederlaag (6-1) overigens geenszins. Het uit de hoofdklasse gedegradeerde DFC trof immers in ASWH de op papier sterkste ploeg van de zestien die zich hadden gekwalificeerd voor de achtste finale.

De Ambachtse ploeg promoveerde vorige maand als kampioen naar de tweede divisie en pakte en passant afgelopen zaterdag ook de nog de regionale KNVB-districtsbeker voor A-junioren door tweede-divisionist FC Dordrecht A1 met 3-2 te verslaan.


DFC bleek lange tijd vrijwel gelijkwaardig aan de sterke Ambachtse ploeg die steeds op voor DFC onfortuinlijke momenten toesloeg.  Voor DFC betekent de uitschakeling het einde van het seizoen.


*Uitslagen van de wedstrijden in de achtste finale: ASWH – DFC 6-1, Papendrecht – Sliedrecht 0-3,  EBOH – Oranje Wit A2 4-0, SSW – Wieldrecht 5-3, Drechtstreek – Pelikaan 1-7, De Alblas – Dubbeldam 2-0, OMC – GSC 1-6, Heerjansdam – De Zwerver 1-1 (Hdam wns).


**Volgende week worden de kwartfinales gespeeld. Het programma luidt:


-Maandag 18 mei: SSW – ASWH en Pelikaan – GSC.


-Dinsdag 19 mei: De Alblas – Heerjansdam en Sliedrecht – EBOH.


-Al deze duels worden gespeeld bij SC Emma en beginnen om 19.30 uur.


http://www.dordtcentraaljeugdbokaal.nl/


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com