JEUGD: Promotie voor DFC B1*Jeugdbestuur heeft technische staf vrijwel rond

27 mei 2009 865x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: Promotie voor DFC B1*Jeugdbestuur heeft technische staf vrijwel rond

DFC B1 promoveert alsnog naar de tweede klas van het juniorenvoetbal in het district Zuid I. De ploeg beëindigde de Voorjaarscompetitie weliswaar als tweede achter GSC B1, doch dat team bleek over een aantal zogeheten dispensatiespelers te beschikken.


Volgens de KNVB-regels belandt de titel inclusief promotie nu in handen van het eerstvolgende team in de eindrangschikking dat niet met dispensatiespelers werkte. Dat is dus DFC B1. Jongens namens de website van harte gefeliciteerd.


*Voor de nieuwe trainer van de B-jeugd betekent de promotie een flinke opsteker. Zoals bekend neemt Yusuf Pekince vanaf volgend seizoen de B-junioren onder zijn hoede. Het jeugdbestuur heeft op één vacature na de technische staf voor het nieuwe seizoen rond nu Marcel Hoogendoorn zich bereid heeft verklaard de D-pupillen te gaan trainen. De enige vacature is het coördinatorschap van de E-pupillen.


De technische staf bij de DFC-jeugd in het nieuwe seizoen op rij:


*A-junioren: Laurens Gerlich*B-junioren: Yusuf Pekince
*C-junioren: Hans Boogert en Bert Huibens
*D-pupillen: Marcel Hoogendoorn*Coördinator E-pupillen nog vacant
*Coördinator F-pupillen: Gert-jan van Es*Meisjes-coördinator Cees Rombout.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com