JEUGD (2): Alle pupillenteams winnen*F2 klopt kampioen Oranje Wit F5

3 mei 2009 658x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): Alle pupillenteams winnen*F2 klopt kampioen Oranje Wit F5

Niet alleen DFC1 en DFC3 beleefden een fantastische dag, ook de DFC-pupillen presenteerden zich vandaag ijzersterk al vielen er geen titels meer te behalen.


Alles zes pupillenteams die vandaag in actie kwamen wonnen. Het was lang geleden dat ook een honderd procent-score werd bereikt. F2 verrichtte de fraaiste prestatie door uit te winnen bij kampioen Oranje Wit F5.


*Oranje Wit F5 – DFC F2 3-4 — ,,Op de vroege zaterdagochtend moesten voor het laatst aantreden tegen de kampioen Oranje Wit F5´´, meldt onze verslaggever Pieter van Kaam trots.


,,Die hadden alleen tegen ons punten  verspeeld (1-1). Na een achterstand scoorde onze superspits Elio de gelijkmaker. Maar net voor rust sloeg Oranje Wit opnieuw toe en stonden we 2-1 achter. Dat was helaas tegen de verhouding, maar na een goed gesprek in de rust met elkaar gingen we voor de winst.´´


,,Dit resulteerde in  goed teamspel. Onze Elio trapte er nog 3 in, zodat we met 3-4 wonnen van de kampioen. Een heel knappe prestatie van het gehele team. De volgende spelertjes zorgden voor het succes: Glen (keeper),Simcha, Youssef, Dimitri, Mustafa, Elio, Gino en Rowan. Namens de trotse trainers Henk & Pieter iedereen bedankt voor een leuk jaar!´´


*Voor een overzicht van alle jeugduitslagen van vandaag zie de link Uitslagen.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com