Finales KNVB-jeugdbekers: Triomfen voor ASWH A1 en Papendrecht B1

6 mei 2009 1576x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Finales KNVB-jeugdbekers: Triomfen voor ASWH A1 en Papendrecht B1

Op het DFC-complex vonden zaterdag de regionale finales plaats van de diverse bekertoernooien voor A-, B-, C- en D-junioren van het KNVB-district Zuid I. In totaal stonden er acht wedstrijden op het programma die over twee velden werden verdeeld. Er werd gestreden in zowel de A-categorie (prestatief) als de B-categorie (recreatief).


Het evenement werd afgesloten met the final of the day tussen FC Dordrecht A1 (2de divisie) en ASWH A1 (kampioen 3de divisie). ASWH won de cup via een 3-2 overwinning. De Ambachters zijn komende woensdag overigens de tegenstander van DFC A1 in de achtste finale van het toernooi om de Dordt Centraal Jeugdbokaal.


Bij de B-jeugd A-categorie won Papendrecht B1 de eindstrijd met 3-1 van RKTVC B1 uit Tiel. DFC´s jeugdvoorzitter Henri Verstegen reikte na afloop de KNVB-bekers uit waarbij de ´grote´ cup in de handen van de aanvoerder van Papendrecht belandde en de kleine in die van de Tielse captain.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com