Enthousiasme in de lokale media*Enorme belangstelling voor kampioenssite

6 mei 2009 579x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Enthousiasme in de lokale media*Enorme belangstelling voor kampioenssite

Het kampioenschap van DFC is in de lokale pers niet onopgemerkt gebleven. Koppen als ´DFC is de beste´, `Historische titel voor DFC` en ´Dordts oudste viert een groot kampioenschap´ liegen er niet om.


Voor een uitgebreid overzicht van de persstemmen over DFC´s titel verwijzen we naar de speciale kampioenssite: http://campeone.dfc-dordrecht.nl


*De website van DFC – en in bijzonder de kampioenssite –  werd op de dag van het kampioenschap en de twee dagen daarna flink bezocht. Die drie dagen leverden bijna 200.000 pageviews op. Ter vergelijking: in heel de maand april waren dat er 642.000.


De meeste bezoekers (84 procent) kwamen uit Nederland. Anderen landen waar in de eerste dagen na het veroveren van de titel naar de kampioenssite werd gekeken waren – in volgorde van kijkomvang – de Verenigde Staten, Indonesië, Frankrijk, Rusland, België, Spanje, Duitsland, Portugal, Ierland, Noorwegen en Canada.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com