DFC3 OOK KAMPIOEN! : Het Derde grijpt titel op slotdag van spannend seizoen

2 mei 2009 684x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC3 OOK KAMPIOEN! : Het Derde grijpt titel op slotdag van spannend seizoen

DFC3 is vanmiddag op de slotdag van de competitie kampioen geworden door thuis Oranje Wit8 te verslaan. Het werd 5-0 na een 1-0 ruststand. De DFC-treffers kwamen op naam van Mesut (3x) en Deniz (2x).


Een mooier slotakkoord konden de mannen van aanvoerder Mario Ghidini zich niet wensen. Het gehele seizoen was het bovenaan stuivertje wisselen met de enige titelconcurrent Groote Lindt 4.


Toen de rivaal uit Zwijndrecht drie speelronden voor het einde van de competitie de koppositie weer overnamen van Het Derde, leek de titelstrijd beslist. Maar zoals wel vaker dit seizoen volgde er nog een bijzondere wending.


Vorige week zaterdag liep Groote Lindt 4 tegen een nederlaag aan, waardoor het van Pelikaan winnende DFC3 met één punt voorsprong opnieuw de koppositie kon innemen.


In z´n kampioenswedstrijd kon Het Derde overigens in de basis helaas niet beschikken over een aantal vaste krachten, zoals Mario Ghidini (rug), Robbie Korn (vakantie), Steven Kalis (enkel) en Wessel Sleeking (knie). Na veel gepuzzel lukte het de leiders toch  om een representatief elftal op de been te krijgen.


Na afloop kregen de kersverse kampioenen bloemen namens het bestuur en ieder een speciaal herinneringsshirt met daarop de tekst DFC3 Kampioen 2008/2009.


*Meer tekst en foto´s op de speciale kampioenssite DFC Campeone2008/2009 onder de titels OOK DFC3 CAMPEONE (11a,b en c).


http://campeone.dfc-dordrecht.nl


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com