DFC nog maar één klas verwijderd van hoogste niveau Dordts amateurvoetbal

26 mei 2009 797x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC nog maar één klas verwijderd van hoogste niveau Dordts amateurvoetbal

Een kleine vier weken nadat DFC op fraaie wijze het kampioenschap in de vierde klasse D van het zaterdagvoetbal behaalde, kan nu ook de balans worden opgemaakt in de rangorde van de diverse Dordtse amateurclubs.


Zoals bekend komt DFC dankzij de titel volgend seizoen uit in de derde klas. Van de Dordtse collega-clubs promoveerden alleen SC Emma (promotie als kampioen naar 3de klas zondag) en SSW (naar 4de klas zondag via de nacompetitie).


EBOH (2de klas zondag) en Oranje Wit en Wieldrecht (beide 2de klas zaterdag) sneuvelden de voorbije weken in hun promotiecompetities. Zij blijven dus evenals Dubbeldam (zondag) tweedeklassers maar vormen qua competitieniveau nog altijd de Top van Dordrecht. In de Dordtse rangorde staat DFC als derdeklasser nu gedeeld vijfde. Nog een treetje hoger en DFC behoort weer tot de top van het plaatselijke amateurvoetbal, aldus ´rekenmeester´ Fred van Dongen.


*Alles over het kampioenschap van DFC staat op de speciale site:  http://campeone.dfc-dordrecht.nl/


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com