Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC-meisjes verdienstelijk derde op sterk bezet toernooi van Spartaan´20
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC-meisjes verdienstelijk derde op sterk bezet toernooi van Spartaan´20

24 mei 2009 2383x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC-meisjes verdienstelijk derde op sterk bezet toernooi van Spartaan´20

De DFC-meisjes zijn zaterdag derde geworden op het toernooi van Spartaan´20 in Rotterdam. De organiserende club bleek over het sterkste meisjesteam te beschikken. Barendrecht eindigde als tweede net voor DFC dat het vierde deelnemende team, Smitshoek, achter zich liet.


Leider Cees Rombout van de DFC-delegatie was na afloop tevreden: ,,Michelle, Danielle, Deniz, Lisanne, Samantha, Emmy-lou, Dana, Hansje, Kelly, Amber en Kelsey bedankt voor jullie inzet. En natuurlijk ook dank aan alle support langs de lijn.´´


De wedstrijden van de DFC-meisjes op rij:


*Barendrecht – DFC 2-0 – Na uitnodiging een aantal weken geleden was het eindelijk zover.  Een toernooi voetballen tegen een aantal klassen hoger spelende meiden maakte ons team niet zenuwachtig maar hier en daar waren we toch wat onder de indruk van de grootte en leeftijd van de tegenstandsters, doet Cees Rombout verslag.  ,,We begonnen goed, kregen wat kansjes maar misten de scherpte nog een beetje. Na een aantal goede reddingen van Michelle maakte Barendrecht toch de 1-0. Onze meiden gaven niet op en zochten de aanval. Helaas maakte Barendrecht de 2-0 door een snelle counter. Jammer.´´


*DFC – Smitshoek 3-2 –  Hoewel onder de indruk van de grote meiden van Smitshoek (gemiddeld 14-15 jaar) was het toch DFC dat het spel maakte. Door het stevig verdedigen van Daan, Lisanne en Deniz liepen de aanvallen stuk op de roodwitte muur. Er was veel actie op het midden veld. Door een mooi steekballetje van Emmy-lou was het Dana die met een zuiver schot de bal in de verre hoek plaatste:1-0.


Kort daarna werd Dana weer richting de keepster van Smitshoek gestuurd en was net iets eerder bij de bal. Van een meter of 15 schoot ze de bal hard en klem in de kruising: 2-0.  DFC kreeg de smaak te pakken en lanceerde Hansje over de rechterkant die iedereen er uit sprintte een de bal hard in de korte hoek knalde: 3-0 en wat een feest.  Cees Rombout:  ,,We hebben Smitshoek  voor de spanning hahaha, nog even laten terugkomen tot  3-2 maar DFC won verdiend´´.


*Spartaan´20 – DFC 4-1 – ,,Alles was nog mogelijk. Bij winst zouden we het toernooi winnen maar helaas is dat niet gelukt. Spartaan speelde erg goed en werd terecht toernooi-winnaar. We begonnen goed. Niettemin kwam de thuisploeg na tien minuten op 1-0. Spartaan moest overigens met 2 doelpunten verschil van ons winnen om eerste te worden maar vanzelfsprekend deden wij er alles aan om niet te verliezen´´, aldus Cees Rombout.
,,Kort daarop maakte Hansje met een goede loopactie en een geweldige knal binnenkant lat de 1-1. Spartaan kreeg het benauwd maar door de klasse van enkele Rotterdamse meiden trokken we toch aan het kortste eind: 4-1´´.


*Eindstand: 1 Spartaan´20, 2 Barendrecht, 3 DFC, 4 Smitshoek.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com