DFC-magazine verschijnt deze week en staat uiteraard in teken kampioenschap

18 mei 2009 568x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC-magazine verschijnt deze week en staat uiteraard in teken kampioenschap

Door het fantastische kampioenschap van DFC1 is de verschijning van de Zomereditie van het Clubnieuws c.q. DFC-magazine enkele weken vervroegd. Deze week krijgen de leden het per reguliere post in de brievenbus.


Eindredacteur Fred van Dongen: ,,In het zomernummer natuurlijk veel aandacht voor de machtig mooie prestatie van Laurens Gerlich en zijn manschappen. Zo staat de kleurrijke voorpagina uiteraard in het teken van het kampioenschap. Verder wordt op zes zogeheten binnenpagina´s met tekst en veel beeld op diverse wijzen deze nieuwe mijlpaal in de rijke geschiedenis van DFC belicht.´´


,,En wie er niet genoeg van kan krijgen verwijzen we ook in het magazine naar de speciale kampioenswebsite die nog geen uur na het binnenhalen van de titel werd geactiveerd en meteen een recordaantal bezoekers trok.´´ Fred van Dongen: ,,Over heel de wereld kon men via internet meegenieten met het kampioenschap. En dat gebeurde ook van Indonesië tot de Verenigde Staten en van Rusland tot Spanje. DFC bereikte zo tevens een multimediale mijlpaal.´´


*In het topscorersoverzicht in het magazine staat helaas een foutje. Ibo Karasahin die achter zijn broer Sadik (12 goals) als tweede eindigde, trof 11 keer namens DFC het net in plaats van 9 keer.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com