DFC´s beroemde visclub gaat in Tsjechië weer hengelen en nog veel meer

26 mei 2009 2107x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC´s beroemde visclub gaat in Tsjechië weer hengelen en nog veel meer

Drukke tijden voor DFC´s beroemde Visclub. Over ruim een week staat immers het traditionele buitenlandse uitstapje voor de deur. Een dat is altijd een even zware als gezellige meerdaagse gebeurtenis zo leert de geschiedenis.

Eén van de inspiratoren zo niet dé inspirator van club en uitstapje is Jan Breet (foto-inzet). Hij vertelt: ,,Vrijdag 5 juni a.s. om zeven uur ´s morgens vertrekt onze visclub The Happy Fisherman naar een Tsjechische locatie in Lesivov – Pozorka. Ons gezelschap bestaat uit Arie Delmotte, Henri Verstegen, Gerard Bos, Ruud Hendriks, Co Hendriks, Nico de Visser, Fred Eland, Peter Geyp, Jan Schuurman en ik Jan Breet.  Helaas kan Arie Evers zich niet mee vanwege schoolverplichtingen.´´


Jij schijnt de keuzeheer te zijn, zoals de Belgen dat altijd fraai noemen.


Jan Breet: ,,Deze visploeg is geselecteerd op saamhorigheid, intelligentie en karakter. We gaan nu voor de 14de keer weg. Hebben inmiddels vertoefd in Spanje, Frankrijk, Polen, diverse locaties in  Tsjechië en op de Friese wateren. De keuze valt nog steeds op Tsjechië in verband met de lage drankprijs, huur van de accommodatie en levensonderhoud. Er is bij het huis op tien meter een vijver met hopelijk vis. Dat is altijd maar afwachten.´´


Wat gaan jullie zoal doen daar in Tsjechië?


Jan Breet: ,,Behalve vissen staan de volgende onderdelen ook hoog in het vaandel: Jeu de boules en een competitie klaverjassen. Verder hebben wij een Keukenploeg bestaande uit Henri, Jan S en Jan B. Een boodschappenploeg Arie D, Gerard B en Nico de V. Voor het visgedeelte zorgen Co en Peter; Fred en Ruud regelen het klaverjasgedeelte.´´


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com