A1 sluit seizoen af met tennis en barbecue*Lutfullah&Hikmet winnend dubbel

27 mei 2009 2038x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor A1 sluit seizoen af met tennis en barbecue*Lutfullah&Hikmet winnend dubbel

DFC A1 rondde het seizoen vanmiddag af met een kleine afscheidsbijeenkomst. Dat gebeurde onder meer met een onderling tennistoernooi op de banen van DFC´s buurman RCD.


Zes dubbels streden er onder leiding van interim-trainer Erwin Loos om het DFC A1-tenniskampioenschap. Erwin fungeerde daarbij als strenge competitieleider.


De zes dubbels draaiden een halve competitie zodat ieder duo vijf vanzelfsprekend aangepaste partijen speelde. Het tweetal Hikmet Uysal en Lutfullah Kilic bleek niet alleen binnen de voetballijnen maar ook op het tenniscourt van uitstekende klasse. Het won al z´n vijf partijen en mocht zich zodoende na afloop hullen in de speciale kampioensshirts. Alleen het dubbel Davey Bakker en Leon Raaymakers wist het de kampioenen enigszins lastig te maken. Dit koppel eindigde zodoende terecht als tweede.


Na het tennistoernooi werd de bijeenkomst voortgezet met een uitgebreide barbecue op het DFC-complex. Tussen de hapjes door werden Hikmet en Lutfullah ´gehuldigd´ als tenniskampioenen. Verder kregen alle spelers en vanzelfsprekend ook Erwin Loos en grensrechter Johan Diaz – die halverwege het seizoen het team ´overnamen´ – een fraai fotomapje waarin uiteraard het voorbije seizoen van A1 centraal stond. Leider Fred Eland deelde ze uit.


*Zeven spelers van A1 stappen over naar de senioren. Het zijn Lutfullah Kilic, Hikmet Uysal, Koen van Torenburg, Firat Kaynar, Volkan Mavili, Jelle Cové en Askin Ciftci.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com