7TEGEN7 Toernooi (3): Terecht veel waardering voor organisatie en arbiters

29 mei 2009 731x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 7TEGEN7 Toernooi (3): Terecht veel waardering voor organisatie en arbiters

DFC´s co-voorzitter Ger Hüsen reikte na afloop in een volle en gezellige kantine de prijzen uit. In zijn inleiding sprak hij terecht waarderende woorden aan de adressen van de scheidsrechters en het organisatiecomité. Dat comité bestond uit Fred Eland, Cees van der Sluis, Arie Hoornweg, Ruud Hendriks en Ton Vos.


Captain Thomas van Brakel van A1 Friends mocht uiteindelijk de grote winnaarstrofee in ontvangst nemen. Ook waren er bekers voor de nummers twee (Het Derde) en drie (Pokerstars) van de zogeheten A-groep. Trofeeën, zij het van kleiner formaat, gingen ook naar de eerste drie teams van de B-groep (ODS, Surivets en Visclub). Surivets ontving de tweede prijs buiten tijdens een gezellige, zelf georganiseerde barbecue.


Helaas leverde het toernooi een blessuregeval op. Robert Sebes (Visclub) liep een blessure op aan de achillespees. Bestuur en toernooi-organisatie wensen hem een snel en voorspoedig herstel toe.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com