40+ Toernooi (2): DFC pakt revanche en laat EBOH dit jaar kansloos in de finale

16 mei 2009 1909x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 40+ Toernooi (2): DFC pakt revanche en laat EBOH dit jaar kansloos in de finale

De acht deelnemende ploegen aan het DFC 40+ Veteranen Toernooi waren verdeeld over twee poules. DFC won poule I door alle drie z´n wedstrijden te winnen. EBOH werd met twee zeges en een gelijkspel winnaar van de andere poule.


De finale werd zodoende een replica van vorig jaar toen EBOH met strafschoppen won. DFC was dit jaar gebrand op revanche en kreeg die ook via penalty-treffers van Peter Heijstek, Mischa van Loon en Michel van Haaren (3-0).


Thuisploeg DFC was overigens de terechte winnaar van het toernooi. De ploeg won alle drie de poulewedstrijden Tegen SC Emma werd het 2-1 door goals van Duco Bolte en een wonderschone van Laurens Gerlich; SSW werd met 2-0 verslagen door treffers van Peter Heijstek en Paul Schreuder, en Oranje Wit kreeg met 1-0 klop door een goal van Peter Heijstek. De derde prijs ging naar SSW dat GSC met flinke cijfers (5-0) versloeg. Beide ploegen waren als tweede geëindigd in hun poule.


*Uitslagen Poule I: SC Emma – DFC 1-2, SSW – Oranje Wit 0-0, SSW – DFC 0-2, SC Emma – Oranje Wit 0-0, DFC – Oranje Wit 1-0, SSW – SC Emma 3-2.


Eindstand:  1 DFC 3-9, 2 SSW 3-4, 3 Oranje Wit 3-2, 4 SC Emma 3-1.


*Uitslagen Poule II: SC Amstelwijck – GSC 0-0, EBOH – Dubbeldam 0-0, Dubbeldam – SC Amstelwijck 0-0, GSC – EBOH 0-1, EBOH – SC Amstelwijck 1-0, GSC – Dubbeldam 1-0.


Eindstand: 1 EBOH 3-7, 2 GSC 3-4, 3 Dubbeldam 3-2, 4 SC Amstelwijck 3-2.


*Finale: DFC – EBOH 3-0; 3de / 4de plaats: SSW – GSC 5-0; 5de/6de plaats: Oranje Wit – Dubbeldam 2-1; 7de/8ste plaats: SC Emma – SC Amstelwijck 0-5.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com