Veteranen van DFC en ODS houden elkaar in evenwicht (3-3)

17 april 2009 1270x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Veteranen van DFC en ODS houden elkaar in evenwicht (3-3)

Als voorproefje op de belangrijke derby van zaterdag tussen de eerste elftallen van DFC en ODS  speelden donderdagavond de veteranen van beide clubs vriendschappelijk tegen elkaar. Waar ODS voor rust wat sterker was, domineerde DFC na de hervatting.


Dat resulteerde uiteindelijk in een terecht 3-3 gelijkspel. Bij rust leidde ODS nog met 1-2. DFC´s enige goal in het eerste bedrijf viel kort voor rust bij een 0-2 stand. Marco Franken was de maker vanaf de elfmeterstip.


Na de hervatting bracht Duco Bolte de stand terecht in evenwicht. Patrick van de Wetering zette de DFC-veteranen vervolgens voor het eerst in het duel op voorsprong (3-2). Vlak voor het einde van de door Fred Rackwitz geleide wedstrijd kwam ODS alsnog langszij (3-3).


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com