Vanavond Après Ski Avond*Muziek*Worst Eten*Toegang 5 euro

4 april 2009 676x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Vanavond Après Ski Avond*Muziek*Worst Eten*Toegang 5 euro

Vanavond (zaterdag 18 april) organiseert de Evenementencommissie een Après Ski Avond in het clubgebouw voor leden en introducés. DJ Mike (de opper van EBO) zorgt voor de muziek. ,,Het belooft een leuke avond te worden’’, aldus de nieuwe voorzitter van de Evenementencommissie, Peter Geyp.


,,De zaal gaat om acht uur open, de party begint om half negen. Toegangskaarten (5 euro) zijn verkrijgbaar bij de leden van de Evenementencommissie (Patrick Verheij, Cees Rombout, Anita van Kaam, Peter Geijp) en de Jeugdevenementencommissie (Evelyne in ’t Veld, Lia van Wijngaarden en Anneke van Es)´´.


Peter vervolgt: ,,De dress-code is Après ski / Tirools. Er is een leuke prijs voor de best verklede feestganger. Ook houden we een bijzondere wedstrijd Worsten Eten.´´


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com