SENIOREN (2): Het Derde wint lastige thuiswestrijd tegen IFC7 met 6-2

3 april 2009 605x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor SENIOREN (2): Het Derde wint lastige thuiswestrijd tegen IFC7 met 6-2

DFC3 won donderdagavond de inhaalwedstrijd tegen IFC7 met 6-2. Al doet de uitslag dit niet vermoeden, de mannen van Het Derde hadden het niet makkelijk.


Het waren de gasten uit Ambacht die na tien minuten brutaal de leiding namen. De verdediging van DFC stond niet goed en een vroege achterstand was een feit. Na vijftien minuten spelen was DFC wakker en liep het beter. Nog voor rust kwam DFC3 op een 2-1 voorsprong door treffers van Rifat en Jesper.
 Na rust maakte DFC3 al snel de 3-1. Een grote overwinning lag in het verschiet maar het was IFC dat aandrong. DFC had het moeilijk en moest nog een treffer incasseren: 3-2. De gasten uit Ambacht gingen op zoek naar de gelijkmaker maar tevergeefs. Twintig minuten voor tijd kwam Het Derde op een 4-2 voorsprong en het verzet van IFC was gebroken. DFC kon uitlopen naar een 6-2 overwinning. De treffers in de tweede helft kwamen van Rifat 1x, Marko Franken 1x, Maurice Kalis 1x en – de mooiste – een bijzonder fraaie lob van ruim 20 meter van aanvoerder Mario Ghidini (foto-inzet).


*De enige titelconcurrent, Groote Lindt, won zijn inhaalwedstrijd overtuigend met 8-0 van Drechtstreek. Het Derde blijft koploper met 1 punt voorsprong op Groote Lindt. De wedstrijd waar het om draait is het treffen tussen de nummers 1 en 2 op 18 april in Zwijndrecht bij Groote Lindt. Zaterdag ontvangt DFC3 ook een ploeg uit Hendrik Ido Ambacht, ASWH7.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com