SENIOREN (2): DFC5 boekt mooie zege (3-1) en blijft in de titelrace

4 april 2009 686x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor SENIOREN (2): DFC5 boekt mooie zege (3-1) en blijft in de titelrace

DFC5 hield vandaag de drie punten in Dordrecht in de wedstrijd tegen Groote Lindt7. De kansen werden eindelijk eens afgemaakt, aldus aanvoerder én man van de wedstrijd Patrick van de Wetering.


De laatste weken had Het Vijfde veel problemen met scoren. Vandaag lukte het drie keer. De score had volgens de aanvoerder veel hoger moeten zijn maar de vreugde met de overwinning was er niet minder om.


Voor rust ging het spel gelijk op. Beide ploegen kregen verschillende kansen wat resulteerde in een 1-1 ruststand. Na de hervatting zette DFC aan en hadden de gasten weinig meer in te brengen. Patrick van de Wetering had een groot aandeel in de overwinning door een aantal malen sterk in te grijpen in de verdediging van DFC. Ook was hij verantwoordelijk voor de opbouw van twee van de aanvallen waaruit gescoord werd door DFC.


De doelpunten van DFC kwamen op naam van Rick van Hemert, Pieter van Kaam en een wonderschone treffer van 30 meter van Cees Rombouts. Cees, volgens velen nog lang niet versleten, zag dat de keeper van Groote Lindt niet goed stond en haalde verwoestend uit. Door deze overwinning blijft DFC5 bovenin mee draaien.


*DFC4 behaalde thuis een knappe 5-3 zege op Peursum5 en blijft zodoende ferm in het linkerrijtje staan. 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com