SENIOREN (2): DFC5 ´met twee gezichten´ verliest bij Dubbeldam3 (2-1)

17 april 2009 1819x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor SENIOREN (2): DFC5 ´met twee gezichten´ verliest bij Dubbeldam3 (2-1)

Het Vijfde speelde donderdagavond in en in tegen Dubbeldam 3. De mannen van aanvoerder Patrick van de  Wetering gingen zonder punten naar huis (2-1).


DFC5 speelde in de eerste helft erg slecht. Duels werden verloren en passes kwamen niet aan. Dubbeldam tikte de bal rustig naar voren en loerde op mogelijkheden. Die kwamen er ook. Een kwartier voor rust werd een communicatiestoring in de defensie van DFC afgestraft:1-0.


DFC probeerde aan te zetten maar dit resulteerde niet in mogelijkheden. Het enige wapenfeit van DFC was een kopbal van Bonno de Roo (foto-inzet). Uit een corner kon Bonno de bal vrij in koppen maar hij raakte de bal verkeerd waardoor deze naast het vijandelijke doel verdween. Kort voor het rustsignaal sloeg Dubbeldam voor een tweede keer toe. Aan de linkerkant van het veld omspeelde een aanvaller van Dubbeldam twee verdedigers en schoot de bal hard in de hoek: 2-0.


Na rust leek er een ander DFC te staan. Er werd geknokt voor iedere meter en kansen werden afgedwongen. Het was de van een blessure herstellende Peter Heysman die de aansluitingstreffer voor zijn rekening nam: 2-1.Na die goal ging DFC op zoek naar de gelijkmaker.Gezien het spelbeeld van de tweede helft hadden de mannen van Het Vijfde deze zeker verdiend, maar het gelijkspel kwam er niet. DFC kreeg nog een aantal mogelijkheden maar was niet gelukkig in de afwerking.


DFC was ook zeker niet gelukkig met het vroege affluiten van de leidsman. Waar er nog zeker 10 minuten te spelen waren vond de scheids het genoeg en blies voor het einde van de wedstrijd, meldt onze verslaggever Wessel Sleeking. De titel lijkt voor DFC 5 nu ver weg.


*Stand bovenaan is nu: Sliedrecht10 en Nw Lekkerland7 elk 19-42, ZBC9 19-38, VVGZ7 17-36, DFC5 18-36.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com