SENIOREN (1): Monsterzege DFC2 onder meer door 5 goals Sabit Kayhan:10-3

17 april 2009 860x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor SENIOREN (1): Monsterzege DFC2 onder meer door 5 goals Sabit Kayhan:10-3

Het tweede elftal van DFC speelde donderdagavond de inhaalwedstrijd tegen Groote Lindt 3. Het werd een monsterscore voor de mannen van de coaches Johan Mol en Ronald van Pelt, die Tweede Paasdag ook al succesvol waren. Toen bereikte hun team knap e halve finale van de districtsbeker.


DFC was donderdagavond aanvallend erg sterk. De score had nog hoger uit kunnen pakken als het vizier in de tweede helft scherp had gestaan. De wedstrijd begon gelijkopgaand. Beide ploegen kregen in het eerste kwartier kansen. Groote Lindt raakte de paal en DFC de lat via Eric Bouwens. Groote Lindt liet zich veel op de helft van DFC zien en kreeg een opgelegde kans. De linkermiddenvelder zette de bal goed voor en twee man hoefden er alleen nog tegen aan te lopen, dit verzuimden zij.


Hierna begon de DFC-show. De eerste treffer, hij zou er 5 maken, van Sabit Kayhan (foto-inzet) was een mooie boogbal over de ver uitgelopen doelman. Sabit kreeg de bal aangespeeld vanuit het middenveld en bleef beheerst oog in oog met de doelman: 1-0. Na deze treffer kreeg DFC kansen maar de eindpass was niet zuiver.


Een kleine tien minuten voor de thee was het Conan Wilhelmus die vanuit een ingooi Sadik Karasahin vrij zette voor de keeper: 2-0. Vlak voor rust werd Jeroen Kleinhuis genadeloos uit de wedstrijd geschopt. Waar een donkerrode kaart op zijn plaats was hield de scheidsrechter het bij geel. Het betekende wel einde wedstrijd voor Jeroen.


De tweede helft was een groot spektakel stuk met 11 doelpunten! Voor DFC schitterden Martijn van der (4x) en Sabit Kayan (4x). De ene treffer was nog mooier dan de andere. De keeper van Groote Lindt hoorde de ballen alleen voorbijkomen. Vond DFC in de tweede helft 8 keer het net, Groote Lindt deed dat drie keer waardoor de eindstand uitkwam op 10-3.


Opstelling DFC2: Melvin Jongeneel; Tomas Nuyten (46m Danny Haksteen), Michael Nieboer, Ruben Schot, Jeroen Kleinhuis (46m Willem Opmeer); Conan Wilhelmus, Maarten Janssen, Thomas van Brakel, Sabit Kayhan; Eric Bouwens, Sadik Karasahin (46m Martijn van der Waal).


*Stand bovenaan is nu: Rijsoord4 en Dubbeldam2 elk 19-43, Heerjansdam4 19-39, DFC2 en EBOH2 elk 19-35. Zaterdag speelt DFC2 voor de competitie ut tegen stadgenoot EBOH2.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com