SENIOREN (1): DFC3 wint ruim van zwakke tegenstander ASWH7 ( 7-0)

4 april 2009 718x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor SENIOREN (1): DFC3 wint ruim van zwakke tegenstander ASWH7 ( 7-0)

De mannen van DFC3 speelden vanmiddag thuis tegen de nummer laatst uit de competitie ASWH7. Het werd een simpele 7-0 zege voor DFC3.


Al binnen een minuut was het raak; een voorzet vanaf links werd door vier man gemist waarna Tijmen vrij kon binnenschieten. DFC speelde aardig voetbal en liep voor rust uit naar een 3-0 voorsprong door Steven Kalis (harde kopbal van een meter of 10) en Rifat Yaman.


Na de hervatting was het verzet van ASWH totaal weg. De gasten kwamen er niet meer uit en DFC ging op zoek naar treffers. Er kwamen er nog vier bij wat de einduitslag op 7-0 bracht. Doelpunten in de tweede helft werden gemaakt door Maarten Janssen, Ferhat Canli, Maurice Kalis en de laatste een simpele intikker van Robbie Korn.


De enige concurrent in de titelstrijd, Groote Lindt4, won ook ruim met 6-3 van Pelikaan. De stand blijft onveranderd, DFC3 met één punt voor op achtervolger Groote Lindt. Over twee weken staat de topper op het programma: Groote Lindt tegen DFC.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com