Paaskamp DFC-jeugd zit er weer op*Prutsers United wint dit jaar de Masters

13 april 2009 917x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Paaskamp DFC-jeugd zit er weer op*Prutsers United wint dit jaar de Masters

Het traditionele Paaskamp voor de jongste DFC-jeugd zit er weer op. Vanmiddag keerde het gezelschap terug op het vertrouwde eigen complex in Dordrecht na zo´n drie dagen vol plezier en vermaak in vakantiepark Het Zilveren Schor in het Zeeuwse Arnemuiden.


Alles zat dit jaar mee, oordeelden de organisatoren. Daarbij dachten ze vooral aan het uitstekende zomerse weer. Na afloop werden de bijna veertig deelnemertjes en vanzelfsprekend ook de grote groep (bege)leiders tijdens een afrondende bijeenkomst in DFC´s sportzaal bedankt voor hun inzet. Alle deelnemers kregen er uit handen van jeugdleider Hans Boogert een blijvende herinnering in de vorm van een fraai trainingsjack met DFC-logo.


Zoals gebruikelijk stonden tijdens het Paaskamp diverse activiteiten op de rol, zoals onder meer een heuse quiz, een reflectorenspel, een bootjesrace, een dropping, waterballon-volleybal en een voetbalcarrousel. Vandaag  werden de activiteiten afgerond met een zwembadbezoek.


Net als in voorgaande jaren konden de jeugdige deelnemers in teamverband met de diverse activiteiten punten verdienen voor het traditionele DFC Masters Klassement. De eerste prijs ging uiteindelijk naar de Paas Prutsers United waarvan elke teamlid een mooie miniatuur als ereprijs mee naar huis mocht nemen.


Aan het Paaskamp namen de pupillen F, E, D, de C-junioren en dit jaar voor het eerst ook de meisjes (D en E) deel.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com