Paaskamp DFC-jeugd in Zeeland: ´Sfeer uitstekend en het weer ook´

13 april 2009 1792x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Paaskamp DFC-jeugd in Zeeland: ´Sfeer uitstekend en het weer ook´

De wat oudere jeugd van DFC beleeft dit lange weekeinde het traditionele Paaskamp, waaraan  de pupillen F, E, D, de meisjes D en E, en de C-junioren deelnemen. De groep verblijft sinds vrijdagmiddag in vakantiepark het Zilveren Schor in het Zeeuwse Arnemuiden. Maanmiddag  keert het gezelschap terug in Dordrecht.


Vandaag (Eerste Paasdag) waren diverse DFC-veteranen te gast in het Zilveren Schor. Ze constateerden dat ´de sfeer er fantastisch was en het weer ook´. Eén van de veteranen, bestuurslid Bert Boogert, nam en passant ook bijgaande foto´s van de diverse activiteiten. Bert bedankt namens de website.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com