Paasfeest jongste jeugd krijgt onverwacht concurrentie van hongerige kraaien

11 april 2009 641x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Paasfeest jongste jeugd krijgt onverwacht concurrentie van hongerige kraaien

Enkele tientallen kabouters en F-pupillen van DFC vermaakten zich vanmorgen volop tijdens een door de Jeugdevenementen-commissie (JEC) georganiseerd zeer geslaagd Paasfeest.


Bij het paaseieren-rapen kregen de jongelui nogal wat concurrentie van hongerige brutale kraaien. Die peuzelden heel wat eitjes op nog voordat die door de speurende jeugd konden worden getraceerd. Gelukkig bleven nog voldoende, op en rond de velden verstopte, eitjes in tact. Zodoende konden toch nog de nodige mandjes worden gevuld.


Na de geslaagde buitenactie kregen de kinderen in het clubgebouw te drinken en te eten, waarbij ze zich ondertussen konden vermaken met  eieren verven en paastekeningen inkleuren. Ook was er een mini-bingo met leuke (paas)prijsjes. Na afloop werden de geraapte eitjes verdeeld onder de kinderen.


De Jeugdevenementencommissie verdient weer een pluim voor de prima organisatie. Bij deze dank en waardering voor de commissieleden en de andere vrijwilligers die hebben bijgedragen aan het geslaagde feestje.


*Bijgaand door website-eindredacteur Fred van Dongen gemaakte foto´s van het leuke evenement.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com