Oud-verzorger Wout Dijkhuizen van FC Dordrecht / DFC overleden

14 april 2009 1401x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Oud-verzorger Wout Dijkhuizen van FC Dordrecht / DFC overleden

Afgelopen vrijdag 10 april is op 73-jarige leeftijd Wout Dijkhuizen overleden, meldt DFC´s archivaris Arie Heystek. Wout was in het seizoen 1972-1973 verzorger bij de toenmalige combinatieclub FC Dordrecht (betaald voetbal) / DFC (amateurs).


Hij werd door de trainer van destijds, Bob Janse, meegenomen naar Dordrecht en was daarvoor en ook later verzorger bij Excelsior. Dijkhuizen was meer een sfeermaker dan een geweldige verzorger. Hij leek veel op Toon Hermans en had dan ook als bijnaam Toon.


In de jaren tachtig en negentig was Wout Dijkhuizen actief als speaker in Ahoy bij de Zesdaagse en het ABN Amto-tennistoernooi. Foto-inzet: Dijkhuizen in 1972.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com