LAMBERT JANSSEN TROFEE: Niet één, twee… maar drie spelers van de week

28 april 2009 1889x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LAMBERT JANSSEN TROFEE: Niet één, twee… maar drie spelers van de week

Voor de jury om de Lambert Janssen Wisseltrofee was het zaterdag geen gemakkelijke middag. Het rommelige beeld van de wedstrijd maakte het om tot een speler van de week te komen niet eenvoudiger op. De rapporteurs waren dan ook voor één keer niet eensluidend in hun oordeel. Zo kon het gebeuren dat er maar liefst drie spelers in aanmerking kwamen voor de titel man of the match.


Marco van Woerkom en Mark Jongeneel dankten deze uitverkiezing aan al het degelijke werk dat zij in de defensie tegen ODS opknapten. Marvin Hooplot (foto-inzet) scoorde in de ogen van de jury een gelijk aantal punten als het tweetal door in de 59ste minuut tegen ODS een strafschop onberispelijk te benutten. Het was het breekpunt in de Dordtse derby, zodat DFC keurig op koers bleef voor een eventuele titel.


Met nog één wedstrijd te gaan, thuis tegen SC Emma, wordt tegelijkertijd de strijd om de Lambert Janssen Wisseltrofee beëindigd. De prijsuitreiking volgt later dit seizoen. Onder meer tijdens de jaarlijkse DFC Familiedag op 6 juni.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com