LAMBERT JANSSEN TROFEE: Maarten Zilverschoon Man of the Peursum-match

6 april 2009 845x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LAMBERT JANSSEN TROFEE: Maarten Zilverschoon Man of the Peursum-match

De rapporteurs voor de speler van de week waren na de wedstrijd tegen Peursum unaniem in de keuze. Het kon moeilijk anders dat Maarten Zilverschoon (foto-inzet) deze eer te beurt viel. Met twee fantastische doelpunten hield hij DFC in de race voor het kampioenschap in de vierde klasse D van het zaterdagamateurvoetbal.


De jury was over het geheel toch bijzonder tevreden over de inzet van de spelers. Onvoldoendes waren er niet. Eerder kwamen de pupillen van trainer Laurens Gerlich in aanmerking voor het cijfer 7.


Het contrast met de inhaalwedstrijd tegen Noordeloos was dan ook bijzonder groot. Niet alleen het resultaat – een 1-1 gelijkspel – was teleurstellend, maar ook het vertoonde spel. Met veel pijn en moeite kon de jury uiteindelijk toch nog tot een Man-of-the-Match komen, namelijk verdediger Marco van Woerkom.


Aan het einde van het seizoen is de Lambert Janssen Wisseltrofee weggelegd voor de DFC’er, die de meeste punten heeft vergaard in de wekelijkse uitverkiezing van de speler van de week.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com