JEUGD: DFC F1 wint inhaalwedstrijd bij EBOH F1 knap met 1-3

2 april 2009 664x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: DFC F1 wint inhaalwedstrijd bij EBOH F1 knap met 1-3

DFC F1 begon woensdagavond de inhaalwedstrijd bij stadgenoot EBOH F1 wat matig waardoor ze snel op een achterstand kwamen, meldt onze verslaggever Adrie de Weerdt.


,,De opstelling werd toen meteen gewijzigd: Bilaal werd op de snelle jongen van EBOH gezet die gelijk geen kans meer kreeg en elke keer het nakijken had. Door weer een geweldig samenspel  en een mooie voorzet van Marco scoorde Bilaal zelfs de 1-1.  Wat speelde de jongens van DFC F1 vanaf dat moment een mooie wedstrij. Ze kregen kans op kans. Maar de paal en dan weer de lat en de keeper van EBOH ontnamen ons een paar fraaie kansen´´.


,,Maar aan onze kant werd er door Stan en Brenton ook heel goed verdedigd en Fatih die weer een geweldige wedstrijd stond te keepen, behoedden ons van tegendoelpunten. Dylan brak vervolgens door en wust wel te scoren (1-2) tot vreugde en blijdschap bij de ouders van alle spelers.´´


In de pauze hebben we deze keer maar echt rust genomen, want er liepen ook spelers die ´s middags nog hadden geschoolvoetbald, vervolgt Adrie de Weerdt. ,,Vol goede moed begonnen we aan de tweede helft met opnieuw alles vol op de aanval. Dat leidde tot wat kansen, maar de bal wilde er voorlopig niet in. Totdat Bilaal na een paar mooie bewegingen 1-3 scoorde.´´


Zo eindigde de wedstrijd met een overwinning ´voor een team dat kan terugzien op een heel mooie partij´. DFC F1 speelde met Fatih, Brenton, Stan, Stefan, Max, Nicky, Marc, Bilaal en Dylan.´´


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com