JEUGD: DFC C1 wint voor tweede keer op rij (3-2)*Knap gelijkspel DFC E1 (2-2)

7 april 2009 1236x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: DFC C1 wint voor tweede keer op rij (3-2)*Knap gelijkspel DFC E1 (2-2)

DFC C1 verrichtte dinsdagavond een knappe prestatie door thuis het hoger geplaatste Alblasserdam C1 met 3-2 te verslaan. Bij rust leidden de gasten nog met 0-1. Het was DFC´s tweede overwinning op rij; afgelopen zaterdag werd EBOH C2 bedwongen.


De ploeg van de coaches Hans Boogert en Gerard Fransen begon tegen Alblasserdam pas na rust op toeren te komen. Het openingsoffensief van het tweede bedrijf leverde enkele hoekschoppen op. Uit een daarvan ontstond een onoverzichtelijke situatie waarin Cemil Altintas het meest alert was en de bal over de doellijn werkte (1-1).


Sneu voor DFC was het dat Alblasserdam met een zwabberend afstandsschot kort daarop opnieuw de leiding nam (1-2). DFC bezat evenwel in Musti Karasahin een effectieve aanvaller die in een minuut tijd twee keer de bal in het Alblasserdamse net legde. Eerst met een afstandsschot en vervolgens met een loepzuivere inzet van net buiten de zestien die onhoudbaar in de benedenhoek verdween. Alblasserdam was zo beduusd door die snelle ontwikkeling dat het geen pasklaar antwoord meer vond.


*Ook DFC E1 liet dinsdagavond knap werk zien. Bij SC Emma E1 werd met 2-2 gelijkgespeeld. Bij rust leidde DFC met 0-1 door een treffer van Joey Besemer. Na de hervatting scoorde SC Emma twee maal, maar dat bleek niet voldoende voor de winst. Na voorbereidend werk van Max Lataster was het opnieuw Joey die toesloeg namens DFC (2-2).


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com