JEUGD (4): Zeges meisjesteams*F1 komt op kunstgras niet goed uit de voeten

5 april 2009 674x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (4): Zeges meisjesteams*F1 komt op kunstgras niet goed uit de voeten

Bij de DFC-pupillen vielen vandaag mooie overwinningen te noteren van D1, D2Meisjes, E2Meisjes, F2 en F4. De overige teams liepen helaas tegen nederlagen op.


*DFC Dm2 –  Hardinxveld Dm5 4-2 – De wedstrijd begon al met een tegendoelpunt. Maar algauw maakte Hansje de stand weer gelijk, meldt onze verslaggeefster Kelly. ,,DFC had vele kansen, maar door het goede gekeep van Hardinxveld lieten we deze onbenut. Later in de wedstrijd maakte Hansje toch de 2-1 voor DFC.´´


,,Na de rust maakte Kelly voor DFC uit een corner van Lisanne de 3-1. Daarna viel DFC een beetje in slaap en maakte Hardinxveld vanuit een hoekschop de 3-2. DFC kreeg nog heel veel kansen, maar ze zaten er steeds net niet in. In de laatste minuut weet Lisanne alsnog de 4-2 voor DFC te maken.´´


Slotconclusie van Kelly: Door het goeie verdedigen van de meiden van DFC kon Hardinxveld niet meer dan twee 2 doelpunten maken. De wedstrijd begon slecht, maar eindigde erg goed.*Wieldrecht F1 – DFC F1 2-0 – ,,Voor het eerst op kunstgras met de jongens van DFC F1 en dat viel niet mee. Dat is echt heel anders spelen; de bal die veel meer stuitert en vastigheid onder de voeten. Ze hadden er veel moeite mee´´, verklaart onze verslaggever Adrie de Weerdt het onverwachte verlies vanmorgen van de F1-pupillen.


,,Zo kwam het dat Wieldrecht op voorsprong kwam door fraai samenspel. De thuisploeg speelde ook heel hard op de man en daar schrok DFC F1 een beetje van, waardoor ze terughoudend gingen spelen. We kregen wel een paar mooie kansen maar dat mocht niet baten. Wieldrecht F1 was te sterk´´.


,,Fatih (foto-inzet) zorgde er voor dat de stand niet verder omhoog ging dan 2-0 door heel goed te keepen. Hij raakte nog gewond doordat een speler van Wieldrecht te hard doorging en Fatih een tand door zijn lip bezorgde. We gaan er hard aan werken om de returnwedstrijd in ons voordeel te laten eindigen. DFC F1 speelde met  Fatih, Brenton, Stan, Stefan, Max, Nicky, Marco, Bilaal en Dylan´´.


**Voor een overzicht van de uitslagen van de vandaag gespeelde DFC-jeugdwedstrijden zie de link Uitslagen.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com