JEUGD (4): Meeste pupillenteams van DFC komen tot ruime overwinningen

25 april 2009 790x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (4): Meeste pupillenteams van DFC komen tot ruime overwinningen

Van de pupillenteams van DFC kwamen D2Meisjes, F1, F2, F3 en F4 tot fraaie overwinningen. Nederlagen waren er alleen voor DFC E1 en de E2Meisjes.


*DFC F2 – ASWH F5 8-2 – Na de vermoeiende maar gezellige avondwedstrijd van FC Dordrecht (zie verder op de site) moest F2 weer paraat staan voor de wedstrijd tegen ASWH F5. ,,Gelukkig waren we bij de les en stond het na 10 minuten al 2-0. Iedereen was dus wakker´´, meldden de trotse leiders Pieter en Henk.
,,We gingen rusten met 3-0. Alle drie de doelpunten werden gemaakt door onze wereldspits Elio. Een echte hattrick dus! Na rust gingen onze jongens vrolijk verder en werd het 8-2, waarbij Elio er nog 3 maakte en Janco ook 2 mooie. Een compliment voor het hele team´´, aldus Pieter en Henk.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com