JEUGD (3): DFC B1 leverde kostbare punten in bij VVAC B1 (2-2)

18 april 2009 610x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): DFC B1 leverde kostbare punten in bij VVAC B1 (2-2)

DFC B1 liet vanmorgen bij zijn poging het Voorjaarskampioen-schap binnen te halen kostbare punten liggen in Ottoland. Tegen VVAC B1 werd met 2-2 gelijkgespeeld.


VVAC dat derde staat op drie punten achterstand van de koplopers GSC B1 en DFC B1, kwam met 2-0 voor. Daarna ging het weer draaien bij DFC dat z´n laatste zeven wedstrijden had gewonnen. Serhat Kavak zorgde uit een vrije trap voor de aansluitingstreffer. Dezelfde Serhat bediende later Musti Karashin van een uitstekende assist. Musti liet zich die buitenkans niet ontglippen (2-2). Daarbij bleef het.


DFC B1 heeft nog twee duels voor de boeg en is wat de titel betreft nu afhankelijk van misstappen van de grote concurrent GSC B1. Deze twee teams streden ook al om het Najaarskampioenschap, dat pas op de allerlaatste speeldag bij GSC terechtkwam.


*DFC C1 verloor thuis met 1-4 van het flink hoger geklasseerde GSB B1 na een 0-4 achterstand bij rust. ,,Voor rust lieten we ons afbluffen. In de tweede helft was het van onze kant een lekkere pot. Een wedstrijd met twee gezichten dus. We stapten in elk geval toch met een goed gevoel van het veld´´, aldus leider Hans Boogert. De enige DFC-treffer kwam van Cemil Altintas.


**Voor een overzicht van de uitslagen van de DFC-jeugdteams van vandaag zie de link Uitslagen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com