JEUGD (3): DFC B1 komt pas na rust op stoom (2-1)*Te laat herstel DFC C1

25 april 2009 971x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): DFC B1 komt pas na rust op stoom (2-1)*Te laat herstel DFC C1

DFC B1 bezorgde zichzelf vanmiddag weer overwerk tegen EBOH B3. Na een 0-1 achterstand bij rust, won de ploeg alsnog met 2-1. De beide DFC-treffers kwamen op naam van Aaron Maria Perez.


Voor rust liep het verre van gesmeerd bij DFC, dat vooral uitblonk in een tekort aan overleg waardoor er nauwelijks behoorlijke aanvallen ontstonden. Het na de hervatting inzetten van Serhat Kavak bracht eindelijk lijn in het spel van de thuisploeg met de 2-1 zege als gevolg.


DFC heeft zoals bekend geen zicht meer op het kampioenschap doordat het vorige week bij VVAC kostbare punten liet liggen. De titel van de Voorjaarscompetitie gaat zodoende zo goed als zeker naar GSC B1 dat in de Najaarscompetitie DFC in de strijd om het kampioenschap ook al aftroefde.


*DFC C1 verloor vanmiddag met 1-4 van gast OMC C1. Leider Hans Boogert sprak na afloop over het bekende liedje: een matig duel van DFC-zijde voor rust, een sterk optreden in het tweede bedrijf. Bij rust stond DFC evenwel al voor een mission impossible (0-3). Het werd uiteindelijk 1-4 waarbij Faysal Lachhab voor de enige DFC-goal tekende.


 ***Voor een volledig overzicht van de uitslagen van de DFC-jeugdwedstrijden van vandaag zie de link Uitslagen.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com