JEUGD (3): DFC B1 boekt vijfde overwinning op rij*Knappe zege DFC C1

4 april 2009 777x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): DFC B1 boekt vijfde overwinning op rij*Knappe zege DFC C1

DFC B1 boekte vanmorgen z´n vijfde zege op rij. In Hei- en Boeicop werd met 3-4 gewonnen van HSSC´61 B1. Bij rust leidde DFC met 1-2.


DFC had ruimer kunnen winnen als het wat zorgvuldiger was omgesprongen met de kansen. Kusay Pekince bezorgde DFC de leiding waarna Aaron Maria Perez (foto-inzet) de marge vergrootte naar 0-2. Na een verdedigingsfout tekende HSSC vlak voor rust de aansluitingstreffer aan.


In de tweede helft kwam de thuisploeg zelfs langszij toen Moreno Cretella ongelukkig de bal via zijn hoofd achter de eigen doelman zag verdwijnen. Merveil Lengo bracht DFC weer aan de leiding, maar opnieuw kwam HSSC met een pasklaar antwoord: 3-3.


Acht minuten voor tijd bezorgde Aaron Maria Perez met z´n tweede goal zijn ploeg alsnog de verdiende zege: 3-4. Door de overwinning draait DFC met 15 punten uit zes duels weer volop mee in de strijd om het kampioenschap van de Voorjaarscompetitie.


*DFC C1 behaalde een knappe overwinning bij EBOH C2, de directe concurrent in  het rechter rijtje van de ranglijst. Het werd 1-3. Het was de eerste zege van DFC na een serie van drie nederlagen tegen de top-drie van de ranglijst. De verdiende zege kwam totstand via treffers van Twan Trapman en Faysal Lachab (2x).


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com