JEUGD (2): DFC B1 haalt met 1-3 zege revanche bij Groot Ammers B1

13 april 2009 874x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): DFC B1 haalt met 1-3 zege revanche bij Groot Ammers B1

DFC B1 won vanmorgen voor de zevende keer op rij. Bij Groot Ammers B1 werd met 1-3 getriomfeerd na een 0-0 ruststand.


In de Najaarscompetitie verloor DFC nog van ´Ammers´. Daardoor liep de ploeg het kampioenschap mis en ging uiteindelijk GSC B1 met de titel aan de haal. Die wetenschap vroeg vandaag om revanche. Groot Ammers bleek evenwel opnieuw een taaie tegenstander die zich pas na de hervatting gewonnen gaf. DFC nam de leiding door Fatih Bulut die voorbereidend werk van Aaron Maria Perez bekwaam afrondde. Aaron (foto-inzet) zorgde zelf voor de 0-2 door een strafschop te benutten die terecht was toegekend nadat Merveil Lengo binnen de zestien was neergehaald.


Even leek DFC nog in problemen te komen toen Groot Ammers wist te scoren vanuit een rommelige situatie die ontstond door zwak uitverdedigen. Twee minuten voor tijd maakte Syaba Ighodaro met DFC´s derde treffer een eind aan alle onzekerheid door in z´n eentje doeltreffend door te breken.


De zege van DFC was verdiend. Groot Ammers raakte weliswaar enkele keren het houtwerk maar daar stond tegenover dat DFC de meeste kansen kreeg maar het in de afwerking af en toe liet afweten.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com