JEUGD (2): DFC A1 verliest in Dongen ondanks 0-2 voorsprong en goed veldspel

4 april 2009 787x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): DFC A1 verliest in Dongen ondanks 0-2 voorsprong en goed veldspel

Goed, zelfs tot zeer goed spelen en toch verliezen. Het overkwam vanmiddag helaas DFC A1 bij Dongen A1. In de slotanalyse van DFC´s interim-trainer Erwin Loos klonk dan ook teleurstelling en ook een tikkeltje onbegrip door. ,,Het was gewoon goed, fantastisch om te zien zoals we in het begin speelden. Dongen kwam er niet aan te pas´´.


De roodwitte dominantie leverde binnen 20 minuten twee gave treffers op. Eerst knalde Hikmet Uysal van zo´n 25 meter een vrije trap rechtstreeks in het Dongense net en even later  bezorgde Musti Aynihan (foto-inzet) DFC zelfs een ongekende weelde in de vorm van een 0-2 voorsprong. Er leek geen vuiltje aan de lucht voor de formatie van Erwin Loos die echter op ongelukkige wijze Dongen zag terugkomen tot 1-2 uit een strafschop wegens hands van Firat Kaynar. Kort daarop trok Dongen de score zelfs in evenwicht (2-2).


Na de hervatting begon DFC opnieuw goed en overtuigend. ,,Alles stond toen weer goed´´, aldus Erwin Loos. DFC kreeg een unieke kans opnieuw de leiding te nemen. Hikmet Uysal, anders zo trefzeker, miste evenwel vanaf de elfmeter-stip. In de directe tegenaanval wist Dongen voor het eerst de leiding te nemen (3-2). Daarmee belandde de wedstrijd ondanks inspanningen van DFC-zijde in het slot. Musti Aynihan miste bovendien geluk bij een sterke kopbal. De vierde Dongense treffer bleek slechts van belang voor de statistiek.


Opstelling DFC A1: Koen van Torenburg, Kevin Verstegen, Matthijs Jongeneel, Hikmet Uysal, Leon Raaymakers, Volkan Mavili, Lutfullah Kilic, Firat Kaynar, Davey Bakker (60m Askin Ciftci), Ahman Dhondai, Musti Aynihan.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com