Jan Breet herovert titel en mag zich weer Klaverjaskoning DFC noemen

30 april 2009 2055x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jan Breet herovert titel en mag zich weer Klaverjaskoning DFC noemen

Update met foto´s prijsuitreiking – Jan Breet mag zich DFC´s Klaverjaskoning 2009 noemen. De kampioen van 2007 heroverde de titel op Ruud Hendriks die vorig jaar de DFC Klaverjascompetitie won.


De slotronde van de competitie vond vrijdagavond plaats in het clubgebouw. Jan Breet won die achtste speelronde overtuigend en toonde zo aan volledig recht te hebben op het kampioenschap.


Peter Geijp, mede-organisator van het evenement, blikt terug op het seizoen: ,,Allereerst wil ik iedereen bedanken dat men heeft willen deelnemen  aan deze klaverjasavonden en dat alles ten bate van onze jeugd. Ik hoop in de toekomst een nog vastere groep te krijgen omdat het gewoon gezellig is en moet zijn. We kaarten om de gezelligheid en niet om de prijzen, al logen deze er het afgelopen seizoen niet om: leuke en mooie prijzen die in de huishouding niet misstaan. Nogmaals een dank aan iedereen die aan deze heeft willen meewerken; ik noem bewust geen namen want ik wil er geen vergeten.´´


*De uitslag van de slotronde: 1 Jan Breet 5623  punten, 2 Riet Visser 5342, 3 Cees van der Sluis 5246, 4 Rens Vuik 4846 punten.


** De einduitslag overall van het afgelopen seizoen waarbij iedere kaarter zijn of haar twee slechtste rondes mocht aftrekken: 1 en kampioen Jan Breet 33.114 punten, 2 Ruud Hendriks 30.559, 3 Fred Eland 29.858.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com