Erwin Loos wint het populaire culinaire tv-programma Smaken Verschillen

3 april 2009 2223x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Erwin Loos wint het populaire culinaire tv-programma Smaken Verschillen

Erwin Loos, de interim-trainer van DFC´s A1-jeugd, heeft deze week het razend populaire culinaire tv-programma ´Smaken Verschillen´ van Net5 gewonnen. Zijn receptuur en kookkunst werden door z´n mededeelnemers en tevens concurrenten het hoogst gewaardeerd. Met als eindcijfer 8- bleef hij de collega-amateurkoks ruimschoots voor. Die bleven steken op een eindcijfer van gemiddeld een 7.


Aan zijn triomf hield Erwin behalve waardering en gelukwensen ook een messenset van hoge kwaliteit over en mag hij tevens op kookcursus bij een van Nederlands beste restaurants.


Smaken Verschillen was afgelopen week vijf avonden lang te zien bij Net5. In het programma koken vijf amateur-koks voor elkaar. Elke avond was een van de vijf de culinaire gastheer / vrouw, de overige vier smulpaap en jurylid. Erwin kreeg in de achteraf winnende uitzending van dinsdagavond 7 april de koksmuts op; hij stond toen in de keuken. De overige vier avonden mocht hij aan tafel de culinaire kunsten van de andere deelnemers beoordelen.


Gisteravond (vrijdag) was de finale. De ´dienstdoend kok´  van die avond kon bij lange na niet tippen aan Erwins culinaire kunsten van afgelopen dinsdag en dat gold tevens voor de koks van maandag, woensdag en donderdag. Erwin was gewoon de beste. De website van DFC feliciteert hem bij deze met dit fantastische resultaat.


Een gelukkige Erwin aan het eind van de uitzending: ,,Die messenset kan ik mooi gebruiken bij de officiële opening van onze camping´´. Zoals bekend begon Erwin enkele jaren geleden met zijn vrouw Leontien een camping op te zetten in Kroatië. Dat project is op een oor na klaar. Zie ook http://erwileo.web-log.nl/ en www.campingjezera.com


De winnende uitzending van met Erwin als kok gemist en benieuwd naar zijn receptuur? Zie:


http://www.net5.nl/web/show/id=183855/langid=43  Daarna even klikken op Aflevering 47.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com