DFC5 redt het niet bij VVGZ7 (7-3) en kan kampioenschap vergeten

23 april 2009 736x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC5 redt het niet bij VVGZ7 (7-3) en kan kampioenschap vergeten

Dinsdagavond speelde het 5e elftal van DFC de inhaalwedstrijd bij VVGZ7, de ploeg die ook al op Tweede Paasdag de tegenstander van DFC was. Toen werd het 2-2, nu wonnen de Zwijndrechters met 7-3. De rol van DFC5 in de strijd om het kampioenschap is nu uitgespeeld.


DFC begon best aardig aan de wedstrijd; er werden bij vlagen goede aanvallen opgezet, waar een paar kansen uitkwamen.Toch was het VVGZ dat op voorsprong kwam en deze zelfs uitbreidde tot 3-0. Hierna werd DFC sterker en zorgde Melvin Jongeneel die met links de bal in de verre hoek plaatste voor de 3-1. DFC bleef aanvallen. Kort voor rust verkleinde de ploeg de marge tot één treffer door Deniz Ozturk die goed wegdraaide bij zijn tegenstander: 3-2.


Na rust speelde DFC nog steeds aanvallend maar juist aan de andere kant vielen weer de goals. VVGZ liep uit naar 5-2. Daarna was het weer DFC´s beurt om te scoren. Rick van Hemert (foto) speelde de keeper uit en tekende zo de 5-3 aan. VVGZ antwoordde prompt met de 6-3. Door een in de ogen van de DFC´ers onterechte penalty bepaalde de thuisploeg de eindstand op 7-3.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com