DFC5: Het Vijfde pakt na de rust verdiend punt tegen Pelikaan (2-2)

25 april 2009 751x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC5: Het Vijfde pakt na de rust verdiend punt tegen Pelikaan (2-2)

DFC5 speelde vanmiddag thuis tegen Pelikaan9. De ploeg pakte onder aanvoering van Patrick van de Wetering een welverdiend punt (2-2).


Na de nederlagen van de afgelopen weken was de moraal ver te zoeken bij DFC5. De titel waar zo lang voor gestreden werd, was onhaalbaar geworden waardoor de laatste wedstrijden gewonnen dienden te worden om de eer hoog te houden.


De eerste helft legde DFC een vlakke partij op de mat. Goed was te zien dat de mannen nog wel voor elkaar wilde knokken maar dat de echte strijd ontbrak. De ploegen gingen rusten met een 1-2 voorsprong voor de gasten uit Zwijndrecht.


Na rust rechtte DFC de rug en ging het op zoek naar het verdiende gelijkspel. Er werd voor elke meter gestreden en kansen werden afgedwongen. Het was Jamal Arkema (foto) die na lange tijd het net weer wist te vinden en voor de verdiende gelijkmaker tekende.


*Ook DFC4 deelde vandaag de punten. De ploeg van Henk Ramesar speelde 2-2 gelijk bij VVGZ8.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com