DFC3 (3): Dag van de Waarheid draait uit op zware deceptie

18 april 2009 691x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC3 (3): Dag van de Waarheid draait uit op zware deceptie

Weken stond de wedstrijd Groote Lindt4 tegen DFC 3 met dikke letters in de agenda van de mannen van Het Derde. Hier zou volgens velen de beslissing vallen en het enige wat telde was de winst.


Het liep vanmiddag anders in Zwijndrecht. Groote Lindt, met één punt voorsprong op DFC3, hield de mannen van Het Derde op een gelijkspel (2-2) en behield zo de koppositie.


Gesteund door het voorzittersduo Henk Nieboer en Ger Hüsen van DFC voelde DFC3 de titel door de vingers glippen. Doordat er gewonnen moest worden was de ploeg zeer gespannen. Dit was zeker terug te zien op het veld. De geblesseerden Wessel Sleeking en Steven Kalis langs de lijn en vanaf zijn vakantieadres aan de telefoon aanvoerder Mario Ghidini – ze hadden het af en toe te kwaad in de zeer spannende tweede helft.


DFC3 heeft het verdere verloop van de competite nu niet meer in eigen hand. Het is afhankelijk van de resultaten van Groote Lindt. Volgende week speelt de koploper een zeer zware uitwedstrijd bij Oranje Wit, de ploeg die dit seizoen nog niet thuis verloor.


De mannen van Het Derde gaan op bezoek bij Pelikaan en kunnen alleen de druk op Groote Lindt houden door een overwinning. De mannen van Het Derde beseffen dat het moeilijk gaat worden maar in de voetbalwereld is niets onmogelijk!


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com