DFC3 (2): Strafschop Groote Lindt zorgt voor omslag in topduel

18 april 2009 601x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC3 (2): Strafschop Groote Lindt zorgt voor omslag in topduel

In de rust werd er afgesproken om eindelijk eens te gaan voetballen en niet meer te praten. Marco Franken bleef in de kleedkamer achter en werd vervangen door Cees Rombout. Na de thee speelde DFC3 de eerste 25 minuten erg goed. Groote Lindt had niks in te brengen en moest een aantal malen opzichtig aan de noodrem trekken.


Mesut tekende na een klein uur spelen met een schitterende vrije trap voor de 0-2. Een overwinning was mogelijk. DFC bleef voetballen en kreeg kansen. Deze werden echter niet benut. Een onschuldig duel in het strafschopgebied van DFC werd door de bijzonder fluitende scheidsrechter bestraft met een strafschop voor de thuisploeg. De penalty werd onberispelijk ingeschoten en de thuisploeg geloofde er weer in: 1-2.


Aangemoedigd door veel supporters en met hulp van de warrig leidende scheids ging Groote Lindt op zoek naar de gelijkmaker. Het Derde kreeg een grote tegenslag te verwerken met het uitvallen van Cees Rombout. Hij moest het veld verlaten met een spierblessure. De wedstrijd werd grimmiger en onvriendelijker met een aantal opstootjes tot gevolg. DFC voetbalde de laatste twintig minuten voornamelijk tegen zichzelf. Er werd veel op elkaar gescholden en weinig geaccepteerd.


Groote Lindt rook de gelijkmaker en deze kwam er ook. Vijf minuten voor tijd kwam een aanvaller van Groote Lindt alleen voor de keeper van DFC. Hij twijfelde niet en met een bekeken boogbal tekende hij voor de 2-2.


DFC was aangeslagen. De mannen van Het Derde probeerden het nog wel maar het geloof in de overwinning was weg. In de slotminuut kreeg Het Derde nog een levensgrote kans maar de keeper stond een overwinning in de weg. Verslagen verlieten de mannen van Het Derde het veld, feestende mensen van Groote Lindt achterlatend.


Zie ook: DFC3 (3): Dag van de Waarheid draait uit op zware deceptie


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com