DFC3 (2): Groote Lindt verslikt zich*DFC3 kan nu zaterdag kampioen worden

25 april 2009 737x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC3 (2): Groote Lindt verslikt zich*DFC3 kan nu zaterdag kampioen worden

Waar niemand meer op gerekend had gebeurde vanmiddag toch: DFC3 pakte de koppositie na het onverwachte verlies van Groote Lindt4 uit bij Oranje Wit8. De mannen van DFC´s Derde hadden een flinke kater over gehouden aan het gelijkspel van vorige week bij de toenmalige koploper Groote Lindt.


Bevrijd van alle spanning begon Het Derde onder aanvoering van de van vakantie teruggekeerde Mario Ghidini (foto-inzet) aan de wedstrijd tegen het taaie Pelikaan. Na negentig minuten bleek dat DFC3 relatief eenvoudig met de 3 punten naar huis kon. De ontlading die volgde na het bericht over Groote Lindt was ongekend. Wessel Sleeking: ,,Er werd gezongen, gedanst en gedronken en eindelijk was er eenheid!´´


De mannen van Het Derde beseffen maar al te goed dat ze het volgende week nog moeten afmaken en ze hopen dan ook gesteund te worden door een grote schare DFC-fans. DFC 3 kan dus volgende week kampioen worden bij winst thuis tegen Oranje Wit8. De kampioenswedstrijd begint om 12.00 thuis bij DFC.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com