DFC3 (1): Titelstrijd niet meer in eigen hand na gelijkspel tegen concurrent

18 april 2009 660x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC3 (1): Titelstrijd niet meer in eigen hand na gelijkspel tegen concurrent

DFC3 speelde vanmiddag de topper uit bij Groote Lindt4. De mannen van Het Derde bleven steken op een 2-2 gelijkspel. De ploeg voetbalde veelal tegen zichzelf en had de leidsman ook niet achter zich staan, meldt onze verslaggever / fotograaf Wessel Sleeking. Door het gelijkspel blijft Groote Lindt met 51 punten één punt voor op DFC met nog twee wedstrijden voor de boeg.


DFC begon goed en stond binnen drie minuten op een 0-1 voorsprong. Een aanval over rechts leverde een hard schot op dat niet goed werd verwerkt door de doelman van Groote Lindt. Rifat stond op de goede plaats en tekende voor de openingstreffer.


Het Derde voetbalde de rest van de eerste helft tegen zichzelf. De mannen stoorden zich aan de scheidsrechter en concentreerden zich niet meer op het voetbal. In de eerste 45 minuten kregen de mannen van Het Derde drie gele kaarten wegens praten. DFC3 kreeg nog wel een opgelegde kans op de 0-2 maar de keeper van Groote Lindt bleef koel in een één-tegen-één situatie met aanvaller Rifat.

*Vervolg verslag zie DFC3 (2): Strafschop Groote Lindt zorgt voor omslag in topduel

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com