DFC2: Sterke generale met oog op halve finale bekercompetitie

30 april 2009 653x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC2: Sterke generale met oog op halve finale bekercompetitie

DFC2 liep vanmiddag alvast warm voor de halve-finalewedstrijd om de KNVB-districtsbeker voor reserveteams  volgende week zaterdag tegen Roda Boys2. Het sloot de reguliere competitie vanmiddag af met een 3-0 thuiszege op IFC6.


Voor DFC stond er niets meer op het spel. De kloof met de koplopers was de voorbije weken net iets te groot geworden. Alle DFC-treffers vielen na rust: Sabit Kayhan (strafschop), Erik Bouwens en Willem Opmeer.


*De tegenstander van DFC in de halve finale, Roda Boys2, kwalificeerde zich afgelopen door dinsdagavond in de kwartfinale thuis LRC2 met 2-1 te verslaan.  Roda Boys2 speelt als reserve-tweedeklasser een klas hoger dan DFC2.


Het team van de coaches Johan Mol en Ronald van Pelt bereikte de halve eindstrijd al met Pasen toen thuis verrassend maar verdiend werd gewonnen van reserve-hoofdklasser Heerjansdam2. Na een 2-2 eindstand won DFC de beslissende strafschoppenserie met overtuiging.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com