DFC2: Gehavend Tweede legt het na rust af tegen koploper Rijsoord4: 3-0

25 april 2009 1223x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC2: Gehavend Tweede legt het na rust af tegen koploper Rijsoord4: 3-0

DFC2 redde het vanmiddag niet bij koploper Rijsoord4 dat na een dubbelblanke ruststand verdiend won met 3-0. Het Tweede was vorige week al uitgeschakeld in de strijd om het kampioenschap en kan zich nu volledig richten op de halve finales van de districtbeker voor reserveteams.


Coach Johan Mol van DFC2 zat vanmiddag door omstandigheden slecht in de personele bezetting. Bovendien bleek Rijsoord over een goede en vooral geroutineerde ploeg te beschikken.In het eerste bedrijf wist DFC vooral dankzij doelman Ronald van Pelt de nul te houden. Na de hervatting was er mede doordat er bij DFC nogal spelers liepen met lichte blessures, geen tegenhouden meer aan. Rijsoord bevestigde toen zijn titelaspiraties in de vorm van drie verdiende treffers: 3-0.


Basis DFC2: Ronald van Pelt, Danny Kamp, Michael Nieboer, Maarten Janssen, Danny Haksteen, Sabit Kayhan (65m Tomas Nuyten), Thomas van Brakel, Conan Wilhelmus (foto-inzet), Eric Bouwens, Maurice Kalis, Willem Opmeer.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com