DC JEUGDBOKAAL (1): DFC A1 verliest tweede groepsduel met ruime cijfers:1-6

6 april 2009 1535x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DC JEUGDBOKAAL (1): DFC A1 verliest tweede groepsduel met ruime cijfers:1-6

DFC A1 verloor woensdagavond z´n tweede groepswedstrijd in het populaire toernooi om de Dordt Centraal Jeugdbokaal met grote cijfers van Groote Lindt A1. Het werd na een 0-3 ruststand uiteindelijk 1-6.


Bij winst op Groote Lindt zou DFCzich zo goed als zeker hebben geplaatst voor de achtste finales die via het knock-out-systeem worden afgewerkt. Nu is het afwachten wat de ploeg van interim-trainer Erwin Loos doet in z´n derde en laatste groepsduel volgende week woensdag uit tegen Dubbeldam A1. Doordat het  z´n eerste poule-wedstrijd ruim won van GSC A1 (1-5) kan DFC nog altijd de knock-out-fase bereiken.


Aan de Editie 2009 van de Dordt Centraal Jeugdbokaal nemen zoals bekend in totaal 24 ploegen deel. Ze zijn verdeeld over zes poules. In elke poule wordt een halve competitie gedraaid De nummers een en twee van elk van de totaal zes groepen kwalificeren zich voor de achtste finales, waaraan ook de vier beste nummers drie van de zes poules mogen deelnemen.


*Stand Poule B: Groote Lindt A1 1-3 (+5), DFC A1 2-3 (-1), Dubbeldam A1 0-0, GSC A1 1-0 (1-5).


*Programma:  Woensdag 15 april: Dubbeldam – DFC (19.00) en GSC – Groote Lindt (19.30u) *Woensdag 22 april: Dubbeldam – GSC (19.00)*Nog niet bekend: Groote Lindt – Dubbeldam.http://www.dordtcentraaljeugdbokaal.nl/


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com