DC JEUGDBOKAAL (1): DFC A1 heeft plek bij laatste 16 niet meer in eigen hand

14 april 2009 774x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DC JEUGDBOKAAL (1): DFC A1 heeft plek bij laatste 16 niet meer in eigen hand

DFC A1 sloot woensdagavond de groepsfase van het populaire toernooi om de Dordt Centraal Jeugdbokaal af met een 5-1 nederlaag bij Dubbeldam A1. Daarmee is de ploeg nog lang niet zeker van kwalificatie voor de achtste finales.


Alleen indien DFC als derde eindigt in poule B en vervolgens tot de vier beste nummers drie van de zes groepen behoort, kan de formatie van interim-coach Erwin Loos en leider Fred Eland de deelname aan de 28ste editie van de Jeugdbokaal verlengen. Dat zal overigens pas eind van de maand duidelijk worden aangezien in onder meer de groep van DFC nog veel wedstrijden moeten worden gespeeld. Zo kwam Dubbeldam woensdagavond voor het eerst in actie en werd het duel tussen GSC tegen Groote Lindt dat ook voor woensdagavond gepland stond, verplaatst naar 27 april vanwege competitieverplichtingen van Groote Lindt. Eerder won DFC met 1-5 van GSC en verloor het met 1-6 van Groote Lindt.


Hoofdklasser DFC en koploper Dubbeldam van de eerste klas lieten woensdag voor rust een levendig en gelijkopgaand treffen zien. DFC nam tien minuten voor rust de leiding via een solo van Lutfullah Kilic. Vrijwel op slag van rust kwam Dubbeldam door Patrick de Kievit langszij. Na de hervatting ging DFC onderuit door individuele slordigheden. Sjors Volder en Patrick de Kievit zorgden met ieder twee goals voor de 5-1 eindstand.


*Stand Poule B: Groote Lindt A1 1-3 (+5), Dubbeldam A1 1-3 (+4), DFC A1 3-3 (-5),  GSC A1 1-0 (-4).


*Programma:  Woensdag 22 april: Dubbeldam – GSC (19.00)*Maandag 27 april GSC – Groote Lindt*In mei op nog te bepalen datum Groote Lindt – Dubbeldam.


*Aan de Editie 2009 van de Dordt Centraal Jeugdbokaal nemen zoals bekend in totaal 24 ploegen deel. Ze zijn verdeeld over zes poules. In elke poule wordt een halve competitie gedraaid De nummers een en twee van elk van de totaal zes groepen kwalificeren zich voor de achtste finales, waaraan ook de vier beste nummers drie van de zes poules mogen deelnemen.http://www.dordtcentraaljeugdbokaal.nl/


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com