Danny Peters weer Speler van de Week*LAMBERT JANSSEN TROFEE

20 april 2009 748x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Danny Peters weer Speler van de Week*LAMBERT JANSSEN TROFEE

Een keeper staat vaak in het middelpunt van de belangstelling. Goed of fout, iedereen heeft zijn mening over de kwaliteit van zijn kunde klaar. Hetzelfde geldt voor een spits en in mindere mate voor een verdediger of middenvelder. Keepers en spitsen zijn uiteindelijk toch de blikvangers in een elftal.


Zaterdagmiddag speelde DFC bij stadgenoot EBOH een uiterst gedegen wedstrijd. Vooral in de eerste helft. Het leverde een duidelijke 0-2 voorsprong op. Maar de derby was voor de Dordtse titelkandidaat mogelijk nog een crime geworden, als Danny Peters (zie foto-inzet) vlak voor rust niet een kopbal van dichtbij uit de doelmond had geranseld. En ook na de hervatting was de doelman van DFC een niet te passeren factor.


Al met al kon de overwinning (0-3) aan de Schenkeldijk in belangrijke mate worden toegeschreven aan de inbreng van Danny Peters, ook de winnaar van de Lambert Janssen Wisseltrofee in het vorige seizoen. Zodoende viel de keuze als Speler van de Week opnieuw op de goalie van DFC.


Het was deze week geen gemakkelijke opgave voor de jury van de Lambert Janssen Wisseltrofee, want ook Marcel van Nes, Marvin Hooplot en invaller-junior Aaron Maria Perez – de laatste twee scoorden – speelden een goede wedstrijd. Deze eer viel eveneens te beurt aan de gehele defensie van DFC, die in de tweede helft nog zwaar op haar deugdelijkheid werd getest.


De strijd om de Lambert Janssen Wisseltrofee als beste speler van het seizoen is daardoor nog in volle gang. Met nog minimaal vijf kandidaten om voor deze ereprijs in aanmerking te komen, meldt jury-voorzitter Peter de Roo.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com