Belletje uit Indonesië:´DFC, veel succes zaterdagmiddag!´

30 april 2009 2716x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Belletje uit Indonesië:´DFC, veel succes zaterdagmiddag!´

Ook in Indonesië wordt meegeleefd met de spelers van DFC 1 die zaterdag kampioen kunnen worden. Website-eindredacteur Fred van Dongen werd donderdagmiddag gebeld door Delil Yildiz (20) met het verzoek ´de jongens en de staf zaterdagmiddag veel succes toe te wensen´. Bij deze dus.


Delil (foto-inzet) kent de meeste spelers als zijn broekzak. Hij speelde enkele jaren geleden regelmatig met ze in DFC A1 dat toen getraind werd door de huidige hoofdtrainer Laurens Gerlich. Delil loopt momenteel horeca-stage in Indonesië. ,,Ik zit nu in Jokjakarta, ga over enkele maanden naar Bali en ben pas met de kerst weer terug in Nederland´´.


De stage lopende DFC´er zal zaterdagavond lokale tijd zo snel mogelijk de DFC-site bezoeken in de hoop dat zijn verre wens ook werkelijkheid is geworden.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com