4D (4): De derby bekeken door fotograaf Hans Jongeneel

25 april 2009 1397x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 4D (4): De derby bekeken door fotograaf Hans Jongeneel

De website-redactie van DFC wist zich tijdens de belangrijke derby van vanmiddag tussen ODS en DFC weer gesteund door diverse fotografen.


De foto-bijdragen van Babs van Beusekom staan bij het wedstrijdverslag (4D 2). Hans Jongeneel volgde het duel eveneens met de lens. Ook dat leverde spectaculaire en bijzondere momenten op. Bijgaand elf fraaie platen van Hans.


Website-eindredacteur Fred van Dongen: ,,Hans en Babs mede namens de vele website-bezoekers (en dat zijn er heel veel!) opnieuw bedankt voor jullie uitstekende vrijwilligersbijdragen. Komende zaterdag thuis tijdens de alles beslissende derby tegen SC Emma reken ik weer op jullie aanwezigheid.´´


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com